Skip to content

Know before you go

Mit kell tudnod az első Virtuális META-INF Atlassian Day kezdete előtt?

REGISZTRÁCIÓ

Ha még nem regisztráltál

A regisztráció a https://atlassianday.meta-inf.hu/ oldalon a jegyek gombra kattintva lehetséges. Tedd a kosaradba a számodra leginkább megfelelő jegyet, majd folytasd a regisztrációd.

Ha még nem véglegesítetted a regisztrációd, akkor ezt mielőbb tedd meg.

Ezt a TicketNinja rendszertől kapott emailben tudod megtenni. Amennyiben elakadsz, a info@meta-inf.hu címen jelezd felénk és hamarosan kapcsolatba lépünk veled.

A PLATFORM

Az esemény 3 platformon fog zajlani.

Élő közvetítés: A prezentációkat és a Stúdióbeszélgetéseket a https://atlassianday.meta-inf.hu. oldalon fogjuk közvetíteni. Ezt a belépést követően az "ÉLŐ KÖZVETÍTÉS" gombra kattintva éred el. Az élő közvetítés alatt sugárzott programokra nem szükséges feliratkoznod.

image-1.png

ZOOM: A Workshopok és Deep Dive Demók ZOOM-on keresztül fognak zajlani.

image.png

!!! A workshopok és deep dive demok létszámkorlátosak, kérjük időben regisztrálj. A harmadik nap workshopjait kizárólag az Online Expert Pass birtokában tudod megtekinteni. Ha már van jegyed, most itt tudsz upgradel-ni: https://aday.news/VAD-upgrade


Technikai követelmények

Aranyszabály: érezd jól magad

SLACK: Az esemény alatt a Virtual Atlassian Day slack Workspacen tartjuk egymással a kapcsolatot. Slacken éred el az előadókat, vendorokat, szervezőket, és a többi Atlassian fanatikus látogatót.

image-2.png

Milyen szobákat találsz majd?

virtual_atlassian_day_floor_plan.jpg

OPEN HOURS: A Slack az esemény végéig elérhető lesz. Az élő közvetítések ideje alatt gyors válaszra számíthatsz azonban, ez egy nemzetközi esemény, a TechTime Új-Zélandról, a Comalatech Vancouverből fog bejelentkezni, te pedig virtuális esemény révén bárhol lehetsz a világban. Kérünk, hogy vedd figyelembe az időzónákat, elképzelhető, hogy pár órás csúszással fogsz választ kapni egy-egy kérdésedre. Közös célunk, hogy flottul menjen a kommunikáció, és a vendorokkal együtt törekedni fogunk rá, hogy minél hamarabb minden kérdés meg legyen válaszolva.

PROGRAM JELENTKEZÉSEK

A részletes időrendet megtalálod a honlapon: https://atlassianday.meta-inf.hu

A Workshopok és Deep-dive Demók létszám korlátos programelemek, ha még nem jelentkeztél rájuk, akkor azt mindenképp tedd meg! Ezt a https://atlassianday.meta-inf.hu rendszerbe belépve tudod megtenni.

A Workshopok ZOOM rendszeren keresztül elérhetőek. A program kezdetét megelőző este egy e-mailt fogsz kapni a regisztráció során használt címedre, amely tartalmazni fogja a belépési adataidat. A belépést követően egy virtuális várószobába irányítunk. Kérjük légy türelemmel amíg kollégáink ellenőrzik, hogy megfelelő jogosultsággal rendelkezel-e a részvételhez.

Az első nap Workshopjai mindegyik minden jegytípussal látogathatóak, a 3. napi Workshopokhoz és Deep Dive Demókhoz Online Expert Pass vásárlása szükséges.

Néhány izgalmas Workshop, ahova még jelentkezhetsz:

Várólistára is érdemes bejelentkezni, mert ha valaki lemondja, a rendszer automatikusan betesz a helyére!

ESTI PROGRAM

Az idei évben a megszokott sörözés is az online térbe kerül. Az esemény zárásaként csatlakozz hozzánk és folytassuk a beszélgetést a kedvenc italunk mellett, kötetlen formában. A beszélgetést megelőzően egy izgalmas kvízzel készülünk, ahol még nyerhetsz is.

Esti program kezdés: 2020.06.11. 18:00

Maradt még kérdésed?

Az info@meta-inf.hu címen jelezd felénk és örömmel megválaszoljuk.

Várunk szeretettel!
A META-INF Csapata

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website